Upplev Capri

Upplev Capri


med underrubriken ”Lycksalighetens ö” finns nu tillgänglig för alla Capriintresserade.  286 sidor, 300 bilder och porträtt och spiralbunden vilket gör den lätt att bläddra i. Utgiven på Kummelby förlag. Pris 250:-.


För mig och många andra, inte minst Axel Munthe, har denna Medelhavsö gjort outplånliga intryck, och många vänskapsband har knutits där, inte minst på Villa San Michele. Nyfikenheten har också fått mig att vandra runt på ön, fotografera och skriva ned sådant som en dagsturist inte kommer i närheten av.  Ja, om enastående byggnader, villor, naturformationer, människor som kommit och gått, allt från Tiberius tid fram till i dag handlar beskrivningarna om. Resultatet har blivit boken Upplev Capri.


Den innehåller fakta kring historia kultur och unika företeelser på Capri. En nyttig handbok för dig som älskar att vandra och uppleva saker och ting på plats, alternativt njuta av Capri i en skön fåtölj hemmavid.


Välkommen att beställa boken via e-post; kummelby.forlag@gmail.com så skickas den med faktura. Alternativt swish 073-9839610 (250:- + porto 54:-). Viktigt är att ange namn och adress .